Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Αρ. απόφ. 5/2022 "Παραχώρηση χρήσης του Ο.Τ. 181 της Κοινότητας Παπάγου στον ΣΠΑΥ, στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ06 «Αστική Αναζωογόνηση» του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»"

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Εγκρίνει σύμφωνα με την παραπάνω εισήγηση, την παραχώρηση χρήσης του Ο.Τ. 181 της Κοινότητας Παπάγου, στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ06 «Αστική Αναζωογόνηση» του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στον Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ), προκειμένου το 2ο υποέργο της ενταγμένη πράξης, με τίτλο «Δράσεις Θωράκισης και Ανάδειξης Υμηττού», να είναι επιλέξιμο προς χρηματοδότηση και να υλοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της σχετικής απόφασης ένταξης.

Στον εν λόγω χώρο θα δημιουργηθεί παιδική χαρά, βοτανικός κήπος, υπαίθριο γυμναστήριο και θα γίνουν οι απαραίτητες διαμορφώσεις ώστε να λειτουργήσει ως ένας δημόσιος χώρος αναψυχής και πρασίνου.

Η Πρόεδρος

Άννα - Μαρία Τσικρικώνη

Διαβάστηκε 460 φορές

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech