Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

3η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (17 Ιανουαρίου 2018)

Καλείστε να παραβρεθείτε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Παπάγου – Χολαργού, που θα γίνει τη 17η Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.00 στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55, Χολαργός), για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης :


ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση Προτάσεων Ανάληψης Υποχρεώσεων (Π.Α.Υ.) και διάθεση των σχετικών πιστώσεων.
ΘΕΜΑ 2ο : Ορισμός Υπολόγου Διαχειριστή Παγίας Προκαταβολής, για το έτος 2018.
ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση ματαίωσης του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού, για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια φωτιστικών σωμάτων, λαμπτήρων και ηλεκτρολογικού υλικού 2018» καθώς και έγκριση ανάκλησης της υπ’ αριθ. 295/2017 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με την οποία εγκρίθηκαν οι όροι της διακήρυξης και οι όροι και οι τεχνικές προδιαγραφές της υπ’ αριθ. 2017225 μελέτης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
ΘΕΜΑ 4ο : Έγκριση προσφυγής στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση λόγω του κατεπείγοντος (σύμφωνα με το άρθρο 32 του Ν. 4412/16) για την «Προμήθεια πετρελαίου κίνησης, έγκριση όρων και τεχνικών προδιαγραφών και Εντύπου Οικονομικής Προσφοράς της υπ’ αριθ. 2018004 Μελέτης με τίτλο προμήθεια πετρελαίου κίνησης Δήμου Παπάγου – Χολαργού» συνολικού προϋπολογισμού 49.910,00 € και έγκριση των όρων της διαπραγμάτευσης.
ΘΕΜΑ 5ο : Έγκριση Πρακτικού με θέμα : Αξιολόγηση δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια και τοποθέτηση ανυψωτικού γερανού » και γνωμοδότηση προς την Οικονομική Επιτροπή για ανάδειξη οριστικού αναδόχου.
ΘΕΜΑ 6ο : Έγκριση Πρακτικών :
      Νο 1 : Αποσφράγιση προσφορών και αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια κάδων μηχανικής αποκομιδής»
      Νο 2 : Αποσφράγιση και αξιολόγηση Τεχνικών Προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια κάδων μηχανικής αποκομιδής»
      Νο 3 : Αποσφράγιση και αξιολόγηση Οικονομικών Προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια κάδων μηχανικής αποκομιδής» και γνωμοδότηση προς την Οικονομική Επιτροπή για ανάδειξη προσωρινού αναδόχου.
ΘΕΜΑ 7ο : Έγκριση του Πρακτικού ΙΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, κατακύρωσης της σύμβασης και ανάδειξης Προσωρινού αναδόχου της μελέτης «ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΟΜΒΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ».
ΘΕΜΑ 8Ο : Διαβίβαση Πρακτικού Ι- Εισήγηση της Επιτροπής Διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ».
ΘΕΜΑ 9ο : Έγκριση Πρακτικού 1, του Διαγωνισμού της Μελέτης Ανάπλασης οδού Ζακυνθινού, για άρση επικινδυνότητας.
ΘΕΜΑ 10ο : Διόρθωση της υπ’ αριθ 98/30-5-2016 Απόφασης Οικ. Επιτροπής. 

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Ηλίας Αποστολόπουλος.
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech