Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

46η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (19 Δεκεμβρίου 2018)

Καλείστε να παραβρεθείτε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Παπάγου – Χολαργού, που θα γίνει τη 19η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.30 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55, Χολαργός), για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Απαλλαγή υπόλογου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή ανανέωσης καρτών ψηφιακού ταχογράφου
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Πρακτικού Νο 2 Αξιολόγησης Οικονομικών Προσφορών και Γνωμοδότηση προς την Οικονομική Επιτροπή, για τον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με τίτλο: "Φύλαξη και επιτήρηση των κτιρίων, εγκαταστάσεων και χώρων του Δήμου Παπάγου - Χολαργού"
ΘΕΜΑ 3ο: Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης υποβαλλόμενων προσφορών για τον Διαγωνισμό με τίτλο: “Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α., Δ.Ο.Π.Α.Π. καθώς και γάλακτος για το προσωπικό του Δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α, Δ.Ο.Π.Α.Π. και Σχολικών Επιτροπών Π.Ε. και Δ.Ε.”
ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση σχεδίου όρων διακήρυξης Διεθνούς Ανοικτού Ηλεκτρονικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την προμήθεια με τίτλο: “Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α., Δ.Ο.Π.Α.Π. καθώς και γάλακτος για το προσωπικό του Δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α , Δ.Ο.Π.Α.Π. και Σχολικών Επιτροπών Π.Ε. και Δ.Ε.” και όρων και τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 2018188 συνολικής Μελέτης του Δήμου.
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση σχεδίου όρων διακήρυξης Διεθνούς Ανοικτού Ηλεκτρονικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την προμήθεια με τίτλο: “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ” και όρων και τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 2018222 Μελέτης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Βικτωρία Νικάκη

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech