Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

11η Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (17 Μαρτίου 2020)

Καλείστε να συμμετέχετε σε δια περιφοράς Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού λόγω της ανάγκης περιορισμού και εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του ιού Covid -19, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/Α/ 11-3-2020), άρθρο 10, παρ.1, που θα γίνει την 17η  Μαρτίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 9.30 π.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακολούθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών του ανοιχτού δημοσίου ηλεκτρονικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή και  την κατακύρωση του αποτελέσματος της σύμβασης του διαγωνισμού του έργου στον προσωρινό μειοδότη του έργου με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΕΤΟΥΣ  2020-2021» προϋπολογισμού 300.000 ευρώ με  ΦΠΑ 24%.

ΘΕΜΑ 2ο : Έγκριση του Πρακτικού Ι και ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών, για τις ανάγκες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, του Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. και των Σχολικών Επιτροπών Α΄ Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής  για το έργο: «ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΥΔΡΟΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΔΩΝ ΒΟΥΤΣΙΝΑ – ΑΣΠΑΣΙΑΣ – ΤΣΙΑΚΑ Δ.Κ.Π».

ΘΕΜΑ 4ο : Έγκριση του 3ου Α.Π.Ε. του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΕΤΟΥΣ 2018 – 2019».

ΘΕΜΑ 5ο : Σύνταξη σχεδίου 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού 2020.

ΘΕΜΑ 6ο : Συγκρότηση Επιτροπής Εξέτασης Ενστάσεων και Προσφυγών για τη σύναψη συμβάσεων Προμηθειών και Παροχής Υπηρεσιών για το έτος 2020.

ΘΕΜΑ 7ο : Συγκρότηση επιτροπών διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης υποβαλλόμενων προσφορών για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων προμηθειών και  υπηρεσιών για το έτος 2020.

ΘΕΜΑ 8ο : Άσκηση ενδίκου μέσου της διαταγής απόδοσης μισθίου και μισθωμάτων κατά του Νεκτάριου Νικολόπουλου.

ΘΕΜΑ 9ο :  Παράταση υποβολής δικαιολογητικών κατακύρωσης.

ΘΕΜΑ 10ο : Ορισμός υπολόγου εντάλματος προπληρωμής για πληρωμή του ΔΕΔΔΗΕ.

 

Η  Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 

Άννα – Μαρία Τσικρικώνη

Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Οικονομικής Ανάπτυξης και

 Εξυπηρέτησης του Πολίτη

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech