Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

21η Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (27 Μαΐου 2020)

Καλείστε να συμμετέχετε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω Τηλεδιάσκεψης (λόγω της ανάγκης περιορισμού και εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του ιού Covid -19, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/Α/ 11-3-2020), άρθρο 10, παρ.1), που θα γίνει την 27η Μαϊου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00 , για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης :

ΘΕΜΑ 1ο: Ορισμός υπόλογου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής τελών Αττικής Οδού.
ΘΕΜΑ 2ο: Απόδοση δαπανών παγίας προκαταβολής.
ΘΕΜΑ 3ο: Αποδοχή Δωρεών προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και προς Άτομα Ευπαθών Ομάδων του Δήμου.
ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη Απόφασης για τη συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού Ανάθεσης της Μελέτης: «Σύνταξη και επικαιροποίηση μελετών πυροπροστασίας των Σχολείων του Δήμου Παπάγου Χολαργού».
ΘΕΜΑ 5ο: Σύνταξη Όρων Διακήρυξης Φανερής Δημοπρασίας, για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αποβλήτων ειδών Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ), σε συμμόρφωση με το εγκεκριμένο Τοπικό Σχέδιο Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΤΣΔΑ).
ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης για την Έγκριση και Παραλαβή της Μελέτης : «ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ & ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 1ου ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ», συνολικής αμοιβής 18.599,61 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
ΘΕΜΑ 7ο: Λήψη απόφασης για την Έγκριση και Παραλαβή της Μελέτης : «ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ & ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΑΚ ΠΑΠΑΓΟΥ» συνολικής αμοιβής 16.097,68 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΙΙΙ του Ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης και γνωμοδότηση προς την Οικονομική Επιτροπή για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών, για τις ανάγκες του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, του Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α και των Σχολικών Επιτροπών Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου» - Αφορά τον διαγωνισμό με αρ. συστήματος 82505,1 Προμήθεια Λιπαντικών ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση πρακτικών 1 & 2 για την ανάδειξη προσωρινών αναδόχων, του ανοιχτού διαγωνισμού με τίτλο “Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α., Δ.Ο.Π.Α.Π. καθώς και γάλακτος για το προσωπικό του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, έτους 2020- 2022”.

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Άννα – Μαρία Τσικρικώνη
Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικής Ανάπτυξης

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech