Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

36η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (23 Σεπτεμβρίου 2020)

Καλείστε να συμμετέχετε σε  Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, που θα γίνει, την 23η  Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ., διά ζώσης κεκλεισμένων των θυρών (σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ.Α΄/11-03-2020) η οποία κυρώθηκε νομοθετικά με το άρθρο 2 του Ν.4682/20) στο Δημοτικό Κατάστημα (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός),  για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ  1ο: Συγκρότηση επιτροπής συνοπτικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΜΕΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ».

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης συνοπτικού  διαγωνισμού έργου δημόσιων συμβάσεων για επιλογή αναδόχου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΜΕΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ».

ΘΕΜΑ 3ο:  Έγκριση μελέτης του έργου με τίτλο: «Παρεμβάσεις βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού».

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση πρακτικών και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια κάδων μηχανικής αποκομιδής απορριμμάτων».

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης, του ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια δύο (2) κλειστών φορτηγών για τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

ΘΕΜΑ 6ο: Ορισμός υπόλογου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για πληρωμή ανανέωσης κάρτας ψηφιακού ταχογράφου.

ΘΕΜΑ 7ο: Ορισμός υπόλογου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής ταχυδρομικών τελών.

ΘΕΜΑ 8ο: Ορισμός υπόλογου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για πληρωμή παράβολου μεταβίβασης μηχανήματος έργου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.   

ΘΕΜΑ 9ο: Απόδοση δαπανών παγίας προκαταβολής.

ΘΕΜΑ 10ο: Αποδοχή δωρεάς ιατρικής συσκευής.

ΘΕΜΑ 11ο: Αποδοχή δωρεάς επίπλων.

   

Η  Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Άννα – Μαρία Τσικρικώνη

Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικής Ανάπτυξης

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech