Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

38η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (14 Οκτωβρίου 2020)

Καλείστε να συμμετέχετε σε  Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω της ανάγκης περιορισμού και εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α΄/11-03-2020, άρθρο 10 παρ. 1), την 14η  Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ  1ο: Έγκριση Πρακτικού 2 και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια και τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού», συνολικού προϋπολογισμού 74.400,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής για την υπηρεσία με τίτλο «Ασφάλιση οχημάτων-μηχανημάτων Δήμου» συνολικού προϋπολογισμού 45.300,00 €, (σαράντα πέντε χιλιάδων τριακοσίων ευρώ), των όρων  διακήρυξης και των όρων και τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 2020139 μελέτης της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου.

ΘΕΜΑ 3ο:  Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και προσφυγής κατά παρέκκλιση στην διαδικασία ανάθεσης μεμονωμένων τμημάτων της υπ’ αρ. Μ2020162 συνολικής μελέτης με τίτλο «Προμήθεια ειδών καθαριότητας κι ευπρεπισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου, του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου καθώς και των Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α., Δ.Ο.Π.Α.Π., ΣΧΟΛ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ Π.Ε. , ΣΧΟΛ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ.Ε.», σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 6 παρ. 10 του Ν. 4412/2016.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση διενέργειας διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη σύναψη συμφωνίας πλαίσιο για την υπηρεσία με τίτλο «Φύλαξη και επιτήρηση  κτιρίων, εγκαταστάσεων και χώρων του Δήμου Παπάγου - Χολαργού» των όρων της διακήρυξης και των τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αρ. 2020149 μελέτης του Αυτοτελούς Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση Πρακτικών και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου  για τον ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη, βάσει τιμής προσφορά, για την «Προμήθεια ελαστικών για τα οχήματα του Δήμου» προϋπολογισμού 150.164,00 ευρώ με Φ.Π.Α.

 

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών και οικονομικών προσφορών,  συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Παπάγου-Χολαργού» και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής και του Δήμου Παπάγου – Χολαργού με αντικείμενο τη: «Διαχείριση των Βιοαποβλήτων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού».

ΘΕΜΑ 8ο: Αποδοχή δωρεάς πυροσβεστικού οχήματος από τον Σ.Π.Α.Υ.

ΘΕΜΑ 9ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής ταχυδρομικών τελών.

 

 

Η  Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη

Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Επικοινωνίας

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech