Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

47η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Καλείστε να συμμετέχετε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω της ανάγκης περιορισμού και εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α΄/11-03-2020, άρθρο 10 παρ. 1), την 16η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.00 π.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση τεκμηρίωσης σκοπιμότητας για την εκπόνηση της «Μελέτης 2/θέσιου Νηπιαγωγείου και 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου.
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση τεκμηρίωσης σκοπιμότητας για την «Αποκατάσταση υφιστάμενων εγκαταστάσεων στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Δήμου Παπάγου – Χολαργού».
ΘΕΜΑ 3ο: Παράταση σύμβασης της προμήθειας «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Παπάγου – Χολαργού».
ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση Έκθεσης Τεκμηρίωσης εκπόνησης Προγράμματος Προσεισμικού Ελέγχου Υποδομών Δήμου Παπάγου- Χολαργού, στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ11 του προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση Τεύχους Τεχνικών Προδιαγραφών του υποέργου με τίτλο “Δράσεις ενημέρωσης-πληροφόρησης-ευαισθητοποίησης” Δήμου Παπάγου-Χολαργού, στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ11 του προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση Τεχνικής Έκθεσης του έργου “Βιοκλιματική Ανάπλαση παραδρόμου Λ. Μεσογείων” Δήμου Παπάγου-Χολαργού, στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ06 του προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.
ΘΕΜΑ 7ο: Λήψη απόφασης αποδοχής των όρων συμμετοχής και υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ12 του προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, με τίτλο ‘’Προώθηση της ηλεκτροκίνησης και προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων Δήμου Παπάγου- Χολαργού’’.
ΘΕΜΑ 8ο: Λήψη απόφασης Ορισμού Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών για την προμήθεια με τίτλο ‘’Προώθηση της ηλεκτροκίνησης και προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων Δήμου Παπάγου- Χολαργού’’ στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ12 του προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.
ΘΕΜΑ 9ο: Λήψη απόφασης αποδοχής των όρων συμμετοχής και υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ04 του προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ με τίτλο “Αναβάθμιση συστήματος συλλογής, μεταφοράς και μεταφόρτωσης στερεών αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών Δήμου Παπάγου-Χολαργού”.
ΘΕΜΑ 10ο: Λήψη απόφασης Ορισμού Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών για την πράξη “Αναβάθμιση συστήματος συλλογής, μεταφοράς και μεταφόρτωσης στερεών αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών Δήμου Παπάγου-Χολαργού”, στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ04 του προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.
ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση σύναψης σύμβασης με ιδιώτη για την υπηρεσία με τίτλο «Παροχή υπηρεσίας για την επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας».
ΘΕΜΑ 12ο :Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής για την υπηρεσία με τίτλο «Παροχή υπηρεσίας για την επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας» συνολικού προϋπολογισμού 66.960,00 €, των όρων διακήρυξης και των όρων και τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 2020187 μελέτης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.
ΘΕΜΑ 13ο : Έγκριση ανάθεσης υπηρεσιών της μελέτης «Κλάδεμα δέντρων, διαχείριση προϊόντων κοπής και αποψίλωση σε κοινόχρηστους χώρους πρασίνου» σε τρίτους μέσω ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού.
ΘΕΜΑ 14ο: Απόδοση δαπανών παγίας προκαταβολής.
ΘΕΜΑ 15ο: Οικονομική επιχορήγηση Νεανικής Εστίας του Τιμίου Σταυρού Χολαργού.
ΘΕΜΑ 16ο: Αποδοχή δωρεών.

 

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη
Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Επικοινωνίας

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech