Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

1η Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής


Καλείστε να συμμετέχετε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω της ανάγκης περιορισμού και εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α ́/11-03-2020, άρθρο 10 παρ. 1), την 13η Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.00 π.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση Πρακτικού 1: Αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών και οικονομικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο: «Υπηρεσίες συμβούλου για την αποτύπωση της ενεργειακής απόδοσης κτιρίων, υποδομών και εγκαταστάσεων του Δήμου και σύνταξη ΣΔΑΕΚ» και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου”.
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Πρακτικού 1: Αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών και οικονομικών προσφορών συνοπτικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο: «Παροχή υπηρεσίας για την επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας» και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου.
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση ορισμού τριμελούς επιτροπής παραλαβής και ελέγχου της ποιότητας υλικών & έγκριση ορισμού τριμελούς επιτροπής παραλαβής αφανών εργασιών, του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΜΕΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ» .
ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια Μελανοταινιών, Τόνερ κλπ Αναλώσιμων Εκτυπωτικών Συσκευών και Χαρτιού Εκτυπώσεων» συνολικού προϋπολογισμού 65.304,60 €, των όρων διακήρυξης και των όρων και τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 2020190 μελέτης του Τμήματος Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου.
ΘΕΜΑ 5ο : Απαλλαγή υπολόγου διαχειριστή παγίας προκαταβολής έτους 2020. ΘΕΜΑ 6ο: Σύσταση παγίας προκαταβολής οικονομικού έτους 2021.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση πιστώσεων εκτέλεσης έργων & επενδυτικών δραστηριοτήτων (πρώην ΣΑΤΑ) έτους 2020.
ΘΕΜΑ 8ο: Εξειδίκευση πιστώσεων
Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης, Ηλεκτρονικής
Διακυβέρνησης και Επικοινωνίας

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech