Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

4η Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Καλείστε να συμμετέχετε σε  Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω της ανάγκης περιορισμού και εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α΄/11-03-2020, άρθρο 10 παρ. 1), την 3η  Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.00 π.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Έκθεση Αποτελεσμάτων εκτέλεσης Προϋπολογισμού και Στοιχείων Ισολογισμού 4ου Τριμήνου 2020.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Πρακτικών Επιτροπής διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού: α) Αποσφράγισης, ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής – τεχνικών προσφορών και β) Αξιολόγησης οικονομικών προσφορών και ανάδειξης προσωρινών αναδόχων για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού,  του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, των Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. και Δ.Ο.Π.Α.Π., καθώς και των Σχολικών Επιτροπών Α΄ Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας εκπαίδευσης», με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής”.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση 1ου και 2ου Πρακτικού και γνωμοδότηση προς την Οικονομική Επιτροπή για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη, βάσει τιμής προσφορά, για την υπηρεσία με τίτλο «Κλάδεμα δέντρων, διαχείριση προϊόντων κοπής και αποψίλωση σε κοινόχρηστους χώρους πρασίνου» συνολικού προϋπολογισμού 119.040,00 €, (εκατό δέκα εννέα χιλιάδες σαράντα ευρώ), συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας (μέσω του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «Εκριζώσεις δέντρων και αποκατάσταση πεζοδρομίων», προϋπολογισμού 200.000,00 €  συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

ΘΕΜΑ 5ο:Έγκριση Πρακτικού 2 της Επιτροπής Διαγωνισμού για το έργο: «Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση πεζοδρομίων και επιμέρους υποδομών Δήμου Παπάγου – Χολαργού, για τη δημιουργία δικτύου κίνησης πεζών», προϋπολογισμού 500.000,00 ευρώ με τον Φ.Π.Α. και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου.

ΘΕΜΑ 6ο: Εξειδίκευση πιστώσεων.

ΘΕΜΑ 7ο: Απολογισμός ΔΟΠΑΠ, οικ. έτους 2020 (απόφαση Δ.Σ. υπ’ αριθμ. 10/2021).

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση Ά Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού ΔΟΠΑΠ, οικ. έτους 2021 (απόφαση Δ.Σ. υπ’ αριθμ. 12/2021).

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση Ά Αναμόρφωσης Στοχοθεσίας Προϋπολογισμού ΔΟΠΑΠ, οικ. έτους 2021 (απόφαση Δ.Σ. υπ’ αριθμ. 13/2021).

 

 Η  Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη

Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Επικοινωνίας

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech