Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

14η Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Καλείστε να συμμετέχετε σε  Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω της ανάγκης περιορισμού και εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α΄/11-03-2020, άρθρο 10 παρ. 1), την 14η  Απριλίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.00 π.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη απόφασης για προσφυγή στη διαδικασία του κατεπείγοντος με διαπραγμάτευση χωρίς δημοσίευση, σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016, για την προμήθεια τροφίμων για την εορταστική διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Πρακτικού 1 (Αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών και οικονομικών προσφορών συνοπτικού διαγωνισμού) για την υπηρεσία με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)» και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής για την υπηρεσία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού σε κτίρια του Δήμου Παπάγου - Χολαργού» συνολικού προϋπολογισμού 64.851,02€, των όρων  διακήρυξης και των όρων και τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 12021080 μελέτης της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών (Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Υπηρεσιών).

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση της Μελέτης με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού μεταφοράς απορριμμάτων ΣΜΑ Δήμου Παπάγου – Χολαργού».

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση της Μελέτης με τίτλο: «Δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού».

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση μελέτης σκοπιμότητας της πράξης με τίτλο: «Αναβάθμιση συστήματος συλλογής, μεταφοράς και μεταφόρτωσης στερεών αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών Δήμου Παπάγου – Χολαργού» στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ4 του προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.

ΘΕΜΑ 7ο: Ορισμός υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής ταχυδρομικών τελών.

ΘΕΜΑ 8ο: Απόδοση δαπανών παγίας προκαταβολής.

ΘΕΜΑ 9ο: Εξωδικαστικός συμβιβασμός και μη άσκηση έφεσης.

ΘΕΜΑ 10ο : Αποδοχή δωρεάς διατακτικών από τον σύλλογο Φλόγα Αγάπης.

 

 Ο  Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Αθανάσιος Αυγουρόπουλος

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech