Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

35η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Καλείστε να συμμετέχετε σε  Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 4830 (ΦΕΚ 169/τ. Ά/18-9-2021), την 6η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.00 π.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: : Απαλλαγή υπόλογου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για πληρωμή ΚΤΕΟ των οχημάτων του  Δήμου Παπάγου-Χολαργού.   

ΘΕΜΑ 2ο: Απαλλαγή υπόλογου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για πληρωμή της ΕΥΔΑΠ προκειμένου να χορηγηθούν στοιχεία υφιστάμενων δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης της Δ.Κ. Χολαργού.

ΘΕΜΑ 3ο: Αποδοχή όρων επενδυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», για την εκτέλεση της πράξης «Εκπόνηση μελετών έργων Δήμου Παπάγου-Χολαργού» ΑΤ09.

ΘΕΜΑ 4ο: Διαγραφή ποσών από βεβαιωτικούς καταλόγους.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την υπηρεσία με τίτλο «Ασφάλιση Οχημάτων – Μηχανημάτων Δήμου 2022 - 2024», των τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αρ. 12021165 μελέτης της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και των όρων διακήρυξης.

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση  5ου πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού και Αξιολόγησης περί ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης, στα πλαίσια του  διεθνή ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την σύναψη συμφωνίας πλαίσιο, για την υπηρεσία με τίτλο «Συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων του δήμου Παπάγου Χολαργού» και γνωμοδότηση προς την Οικονομική Επιτροπή για την ανάδειξη οριστικών αναδόχων.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση επικαιροποίησης Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού του διαγωνισμού του έργου με τίτλο: «ΕΚΡΙΖΩΣΕΙΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ» προϋπολογισμού 200.000,00 € με τον ΦΠΑ στην μειοδότρια εταιρεία «ΚΑΡΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ», με μέσο τεκμαρτό ποσοστό έκπτωσης 41,49% και συνολική οικονομική προσφορά ίση με 95.786,05€ (πλέον ΦΠΑ 24%).

ΘΕΜΑ 8ο: Αποδοχή δωρεών.

ΘΕΜΑ 9ο: Εξειδίκευση πιστώσεων.

 

 

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη

Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Επικοινωνίας

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech