Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

14η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (27 Απριλίου 2022)

Καλείστε να συμμετέχετε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 4830 (ΦΕΚ 169/τ. Ά/18-9-2021), την 27η Απριλίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.00 π.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Απαλλαγή υπόλογου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής ταχυδρομικών τελών.
ΘΕΜΑ 2ο: Αποδοχή Δωρεάς Ταχυδρομικής Επιταγής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
ΘΕΜΑ 3ο: Αποδοχή Δωρεάς Διατακτικών για Ευπαθείς Ομάδες από Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων «ΣΒΑΠ».
ΘΕΜΑ 4ο: Αποδοχή Δωρεάς Διατακτικών, για Ευπαθείς Ομάδες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού (σύλλογος «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ»).
ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχή Δωρεάς Διατακτικών, για Ευπαθείς Ομάδες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού («ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», «ΜΕΤΡΟ», «ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», Ανώνυμος Δημότης).
ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχή Δωρεάς Διατακτικών, για Ευπαθείς Ομάδες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού (Ανώνυμος Δημότης).
ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση Πρακτικών Φανερής Δημοπρασίας για την Εκποίηση των Εγκαταλελειμμένων Οχημάτων (Ο.Τ.Κ.Ζ.), του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση 3ου πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού περί αξιολόγησης οικονομικών προσφορών και ανάδειξης προσωρινών αναδόχων στα πλαίσια του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ».
ΘΕΜΑ 9ο: Παράταση προσφορών του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Φύλαξη και επιτήρηση των κτιρίων, εγκαταστάσεων και χώρων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, διάρκειας τριών (3) ετών».
ΘΕΜΑ 10ο: Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας τριών (3) μηνών, για εποχικές ανάγκες φύλαξης και προστασίας παρυφών Υμηττού, λόφου Τσακού και του αστικού πρασίνου καθώς και της πυρασφάλειας αυτών, σύμφωνα με το άρθρο 206 του Ν. 3584/2007».
ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση ανάθεσης υπηρεσιών της υπ’αριθ. 12022037 μελέτης: « Διαχείριση μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων και διάθεση – μεταφορά ογκωδών απορριμμάτων και υπολείμματος καθαρισμού δρόμων και κήπων» σε ιδιώτη μέσω ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού.
ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση διενέργειας Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την «Διαχείριση μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων και διάθεση-μεταφορά ογκωδών απορριμμάτων και υπολείμματος καθαρισμού δρόμων και κήπων», των τεχνικών προδιαγραφών της υπ΄ αριθ. 12022037 μελέτης της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και των όρων της διακήρυξης.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Αθανάσιος Αυγουρόπουλος

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech