Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

14η Έκτακτη Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (31/03/2023)

Καλείστε την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ. σε Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, με ψηφοφορία μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με ταυτόχρονη Κοινοποίηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., σύμφωνα με την παρ. 5 άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, προκειμένου να συζητηθεί και να αποφασιστεί το παρακάτω θέμα Ημερήσιας Διάταξης, κατεπείγοντος χαρακτήρα:

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 60/15-3-2023 Απόφασης Οικ. Επιτροπής, που αφορά την κατάρτιση όρων για φανερό πλειοδοτικό διαγωνισμό που αφορά την παραχώρηση κοινοχρήστων χώρων, για την τοποθέτηση/διαμόρφωση δημοσίως προσβάσιμων σημείων επαναφόρτισης οχημάτων βάσει εγκεκριμένου Σχέδιου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.).

ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ:

Η συζήτηση του θέματος ορίζεται ως έκτακτη και κατεπείγουσα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010, καθώς κατόπιν διευκρινίσεων που ζητήθηκαν από υποψηφίους αναδόχους προέκυψαν διορθώσεις που μεταβάλλουν τους όρους του πλειοδοτικού διαγωνισμού με ημερομηνία διεξαγωγής την Τρίτη 4/4/2023 (απόφαση 60/2023 της Οικονομικής Επιτροπής). Η Οικονομική Επιτροπή με βάση τις μεταβολές που προέκυψαν οφείλει να εξετάσει την τροποποίηση των όρων του πλειοδοτικού διαγωνισμού και να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής της δημοπρασίας.

Ως εκ τούτου, καλείσθε όπως μας ενημερώσετε, έως την ως άνω ημέρα (31-03-2023) και ώρα 11.00 π.μ. το αργότερο, μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με ταυτόχρονη Κοινοποίηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για τη ψήφο σας (υπέρ ή κατά ή λευκή ψήφος ή αποχή από τη ψηφοφορία) ή τυχόν απόψεις σας επί του ανωτέρω θέματος της ημερήσιας διάταξης. Σε περίπτωση που δεν αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα θα θεωρηθείτε απόντες.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Νικόλαος Κουκής
Αντιδήμαρχος Οικ/κής Ανάπτυξης και Ηλεκ/κής Διακυβέρνησης

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech