Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

22η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (28/06/2023)

Καλείστε να συμμετέχετε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (με φυσική παρουσία), την 28η Ιουνίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Περικλέους 55 – Α΄Όροφος), για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Επικύρωση Πρακτικών των 13ης και 14ης Συνεδριάσεων Οικ. Επιτροπής.
ΘΕΜΑ 2ο: Σύνταξη σχεδίου 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Παπάγου-Χολαργού, έτους 2023.
ΘΕΜΑ 3ο: Προέλεγχος Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων χρήσης 2022.
ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση Απολογισμού Δήμου Παπάγου-Χολαργού οικονομικού έτους 2022
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση κατ’ εξαίρεση οδήγησης υπηρεσιακού οχήματος από υπαλλήλους του Δήμου που δεν έχουν την ειδικότητα του οδηγού
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση, ή όχι, του Πρακτικού Φανερής Δημοπρασίας, για την παραχώρηση κοινοχρήστων χώρων, του Δήμου για την τοποθέτηση/διαμόρφωση δημοσίως προσβάσιμων σημείων επαναφόρτισης οχημάτων βάσει εγκεκριμένου Σχέδιου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο)
ΘΕΜΑ 7ο: Εξειδίκευση Πίστωσης.
ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση διενέργειας Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας - τιμής, για την «Προμήθεια κάδων μηχανικής αποκομιδής Απορριμμάτων», των τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 12023015 μελέτης της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και των όρων της διακήρυξης.
ΘΕΜΑ 9ο: Επιχορήγηση Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση διενέργειας διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την σύναψη Συμφωνίας- Πλαίσιο, για την υπηρεσία: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2023- 2025», των όρων της διακήρυξης, των τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 12023073 Μελέτης της Διεύθυνσης Kαθαριότητας και Ανακύκλωσης καθώς και ορισμός τριμελούς επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης υποβαλλόμενων προσφορών.
ΘΕΜΑ 11ο: Αποδοχή Δωρεών, για το Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού.
ΘΕΜΑ 12ο: Λήψη απόφασης για την αποδοχή της κληρονομιάς του διαθέτη Δημητρίου Φακίρη του Γεωργίου προς το Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Νικόλαος Κουκής
Αντιδήμαρχος Οικ/κής Ανάπτυξης και Ηλεκ/κής Διακυβέρνησης

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech