Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

26η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (13/09/2023)

Καλείστε να συμμετέχετε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ( με φυσική παρουσία), τη 13η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Περικλέους 55 – Α΄Όροφος), για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Επικύρωση Πρακτικών των 19ης και 20ης Συνεδριάσεων Οικ. Επιτροπής.

ΘΕΜΑ 2ο: Εξειδίκευση Πίστωσης.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση της μελέτης του έργου: «Ανακατασκευή δικτύου πεζοδρομίων Δήμου Παπάγου-Χολαργού».

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση Πρακτικού 1 της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την αποσφράγιση προσφορών, αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής, αξιολόγηση Τεχνικής προφοράς και βαθμολόγηση του ανοιχτού διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια κάδων μηχανικής αποκομιδής απορριμμάτων» με Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 196487»

ΘΕΜΑ 5ο: Λήψη απόφασης υποβολής αιτήματος τροποποίησης Τεχνικού Δελτίου Πράξης της ενταγμένης πράξης με τίτλο "Εκπόνηση προγράμματος προσεισμικού ελέγχου και υλοποίηση έργων αποκατάστασης κτιρίων Δήμου Παπάγου-Χολαργού" στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ11 του προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.

ΘΕΜΑ 6ο:Έγκριση Πρακτικού 5 της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού, για την αξιολόγηση δικαιολογητικών κατακύρωσης και την ανάδειξη οριστικών αναδόχων του ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια τροφίμων και γάλακτος για τις ανάγκες του Δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. και Δ.Ο.Π.Α.Π, με δικαίωμα προαίρεσης» με Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 183113».

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση Πρακτικού 3 της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού, για την αξιολόγηση τεχνικών, οικονομικών προσφορών και την ανάδειξη προσωρινών αναδόχων του ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών, για τις ανάγκες του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, του Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Π.Α.Π και των Σχολικών Επιτροπών Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου διάρκειας δύο (2) ετών, με δικαίωμα προαίρεσης ως προς τα υγρά καύσιμα» με Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 193917».

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Νικόλαος Κουκής
Αντιδήμαρχος Οικ/κής Ανάπτυξης και Ηλεκ/κής Διακυβέρνησης

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech