Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

ΑΡ.ΑΠΟΦΑΣΗΣ 188:Έγκριση σχεδίου απόφασης στα πλαίσια του διαγωνισμού για τη σύναψη συμφωνίας πλαίσιο για την υπηρεσία με τίτλο «Συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού»

Κατόπιν των ανωτέρω και μετά από διαλογική συζήτηση, η Οικονομική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της:

• Την εισήγηση της Προέδρου • Την τήρηση της νόμιμης διαδικασίας • Τις διατάξεις του Ν. 4623/2019

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ομόφωνα Εγκρίνει:

1. Τη διαπίστωση της μη επάρκειας των επανορθωτικών μέτρων που έχει λάβει η εταιρεία ΙΜΠΕΞ ΑΒΕΕΕ με αριθμό προσφοράς 206676, καθώς τα μέτρα αυτοκάθαρσης που παραθέτει με το από 9-02-2021 έγγραφό της, κρίνονται ανεπαρκή διότι: Α) Όπως ισχυρίζεται η εταιρεία έχει ξεκινήσει την διαδικασία πιστοποίησης της μέσω του πιστοποιημένου φορέα, (INTER CERT) κατά ISO 28001:2007 Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλείας Εφοδιασμού Αλυσίδας, μεταξύ των άλλων μέτρων αυτοκάθαρσης. Από την βεβαίωση όμως του φορέα INTER CERT, ημερομηνία πιστοποίησης ορίστηκε την 15η -16η Ιανουαρίου 2021, και παρά το γεγονός ότι υπήρχε επαρκές χρονικό περιθώριο (η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ήταν η 10η Φεβρουαρίου 2021) δεν υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την έκβαση του ελέγχου αυτού και ουδέποτε προσκομίστηκε στον Διαγωνισμό σχετική βεβαίωση πιστοποίησης. Β) Η διατήρηση ασφαλούς αποθέματος ανταλλακτικών για την επισκευή/συντήρηση οχημάτων και μηχανημάτων, από τα συνήθως πωλούμενα είδη είναι ασαφής, και ο ισχυρισμός εντοπισμού μη συνεπών προμηθευτών της και η διακοπή της συνεργασίας με αυτούς, είναι αναπόδεικτος. Ο Δήμος μας με τον εν λόγω Διαγωνισμό πρόκειται να επισκευάζει/συντηρεί το σύνολο των οχημάτων του και κυρίως απορριμματοφόρα, μηχανήματα έργου και λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας και η απρόσκοπτη παροχή ανταλλακτικών για την επισκευή τους είναι πολύ σημαντική για την δημόσια υγεία και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

2. Την απόρριψη της προσφορά της εταιρείας ΙΜΠΕΞ ΑΒΕΕΕ λόγω συνδρομής σε βάρος της του λόγου αποκλεισμού του άρθρου 73 παρ. 4 περ. στ του Ν.4412/2016 (επί της μη επάρκειας των επανορθωτικών μέτρων έχει διατυπωθεί η με αριθμό ………σύμφωνη γνώμη από την Επιτροπή της παρ. 9 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016)

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech