Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 238: Πρόσληψη προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου Χολαργού»

Κατόπιν των ανωτέρω και μετά από διαλογική συζήτηση, η Οικονομική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της:

Την εισήγηση της Προέδρου
Την τήρηση της νόμιμης διαδικασίας
Τις διατάξεις του Ν. 4623/2019

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ομόφωνα

α. Την Πρόσληψη προσωπικού (34 ατόμων), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), σε Υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου Χολαργού, ως ακολούθως:

 

β.Για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας εξ’ ολοκλήρου από τη χρηματοδότηση του Δήμου από το ΥΠ.ΕΣ. (υπολογιζόμενης με βάση το μέγιστο αριθμό ωρών ημερήσιας απασχόλησης και αποζημίωση ωριαίας απασχόλησης ίσης με 7,32 ευρώ), ο μέγιστος αριθμός των ατόμων που προσλαμβάνονται από το Δήμο δεν μπορεί να υπερβαίνει τον αριθμό των ατόμων της δεύτερης στήλης του πίνακα και το σύνολο των ωρών απασχόλησής τους, το μέγιστο αριθμό ωρών της πρώτης στήλης (τηρούνται σωρευτικά και τα δύο ανώτατα όρια).

γ.Ο Δήμος καθορίζει ελεύθερα τις ώρες ημερήσιας απασχόλησης των ατόμων που θα προσλάβει, υπό την προϋπόθεση τήρησης των μέγιστων ορίων που αποτυπώνονται στις δύο (2) στήλες του εν λόγω πίνακα της εγκυκλίου.

δ. Ο Δήμος μας, σύμφωνα με την παραπάνω σχετική, θα μεριμνήσει για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του τρέχοντος έτους, ώστε να αποτυπωθούν σε αυτόν οι ενδεδειγμένες εγγραφές που αντιστοιχούν στο 4μηνο Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2022, με ανάλογες προβλέψεις κατά την κατάρτιση του προϋπολογισμού του επόμενου έτους (2023).

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Αθανάσιος Αυγουρόπουλος

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech