Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 339: Λήψη απόφασης αποδοχής των όρων συμμετοχής και χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» από τους Δήμους της χώρας σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0

Κατόπιν των ανωτέρω και μετά από διαλογική συζήτηση, η Οικονομική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της:

Την εισήγηση της Προέδρου
Την τήρηση της νόμιμης διαδικασίας
Τις διατάξεις του Ν. 4623/2019

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ομόφωνα

α. Την αποδοχή των όρων συμμετοχής και χρηματοδότησης από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, στο πλαίσιο του Έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ», σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον Οδηγό του Προγράμματος και συγκεκριμένα στο Παράρτημα Ι-Επιλέξιμοι Δήμοι και Δράσεις του Έργου.

β. Την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 6 “Αναμορφώσεις προϋπολογισμού ΟΤΑ α΄ και β΄βαθμού” του Νόμου 4722/2020, αναφορικά με την αποδοχή πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεων, επιχορηγήσεων, αποφάσεων ένταξης πράξεων, μεταξύ των οποίων και του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

γ. Την κάλυψη από ιδίους πόρους του Δήμου ενεργειών που απαιτούνται για την υλοποίηση του Έργου και οι οποίες δεν χαρακτηρίζονται ως επιλέξιμες από το πρόγραμμα.

δ) Την εξουσιοδότηση του Δημάρχου, ως νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου, για την υπογραφή των σχετικών τεχνικών δελτίων και κάθε εγγράφου που απαιτείται για την υποβολή της πρότασης.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Αθανάσιος Αυγουρόπουλος

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech