Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 32: Σύσταση παγίας προκαταβολής και ορισμός υπόλογου έτους 2023

Κατόπιν των ανωτέρω και μετά από διαλογική συζήτηση, η Οικονομική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της:

Την εισήγηση τoυ Προέδρου
Την τήρηση της νόμιμης διαδικασίας

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ομόφωνα

Εγκρίνει :

1) Τη Σύσταση παγίας προκαταβολής ποσού 4.000,00€ (το ποσό δε μπορεί να υπερβαίνει τις 6.000,00 ευρώ, για Δήμους με πληθυσμό άνω των 30.000 κατοίκων) σε βάρος του Κ.Α. 00.8251.0001 του προϋπολογισμού του Δήμου Παπάγου-Χολαργού οικονομικού έτους 2023.
2) Την Έκδοση Εντάλματος στο όνομα του υπαλλήλου του Δήμου κ. Κώτη Γεωργίου, ο οποίος ορίζεται διαχειριστής της παγίας προκαταβολής και θα ενεργεί σύμφωνα με έγγραφες εντολές του Δημάρχου και εντός των ορίων των πιστώσεων. Ο Δήμος έχει ανοίξει ειδικό λογαριασμό παγίας προκαταβολής με το ΑΦΜ του Δήμου στο πιστωτικό ίδρυμα με το οποίο συνεργάζεται δηλ. την EUROBANK ΑΕ και ο διαχειριστής θα ενεργεί ως αποκλειστικός υπόλογος του λογαριασμού αυτού, δηλ. να καταθέτει, να κάνει αναλήψεις και να μεταφέρει χρηματικά ποσά στους δικαιούχους.

Τα δικαιολογητικά των δαπανών που θα πληρώνονται από την παγία προκαταβολή μετά τον έλεγχό τους θα υποβάλλονται για έγκριση στην οικονομική επιτροπή εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από την παραλαβή τους από τον υπόλογο και εν συνεχεία θα εκδίδονται ισόποσα χρηματικά εντάλματα.

Οι δαπάνες που θα αντιμετωπισθούν από την παγία προκαταβολή θα βαρύνουν τους κωδικούς τους προϋπολογισμού στην επισυναπτόμενη απόφαση.


Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Νικόλαος Κουκής
Αντιδήμαρχος Οικ/κής Ανάπτυξης και Ηλεκ/κής Διακυβέρνησης

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech