ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ - ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Κανονισμός Καθαριότητας

 

Κανονισμός Καθαριότητας, Προστασίας Περιβάλλοντος , Διαχείρισης Αστικού Πρασίνου και Κοινοχρήστων Χώρων  

Καθορισμός προστίμων του Κανονισμού ̈Καθαριότητας, Προστασίας Περιβάλλοντος και Διαχείρισης του Αστικού Πρασίνου και Κοινοχρήστων Χώρων ̈

Πρόγραμμα Οικιακής Κομποστοποίησης

Download: Αίτηση

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, ξεκίνησε η δωρεάν διάθεση οικιακών κομποστοποιητών κήπου στους κατοίκους . Οι ενδιαφερόμενοι υπέβαλλαν αίτηση για την παραλαβή του κομποστοποιητή, ενώ για την όλη διαδικασία της κομποστοποίησης παρακολούθησαν ειδικό σεμινάριο. Επίσης, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα φροντίσει για τη συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη των νοικοκυριών που θα λάβουν μέρος στο  πρόγραμμα.

 

Πρόγραμμα Συλλογής Χαρτιού

Download: Αίτηση

Ξεκίνησε από 1/2/2016 πρόγραμμα συλλογής χαρτιού. Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα τοποθέτησε 350 κάδους συλλογής χαρτιού δίνοντας έμφαση σε δομές και υπηρεσίες που απορρίπτουν μεγάλες ποσότητες. Σ’ αυτό το πλαίσιο και με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίησης των μαθητών, τοποθετήθηκαν 280 κάδοι σε όλα τα σχολεία (ένας σε κάθε αίθουσα), ενώ παράλληλα τοποθετήθηκαν κάδοι σε παιδικούς σταθμούς και σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες. Παράλληλα, ιδιωτικές εταιρείες ή άλλες υπηρεσίες που απορρίπτουν μεγάλες ποσότητες χαρτιού μπορούν να λάβουν κάδο ανακύκλωσης χαρτιού με αίτησή τους στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός