Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για τη στήριξη των θεσμών της οικογένειας και της παιδείας ,συνεχίζει και τη νέα σχολική χρονιά 2015 - 2016 τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου,  παρέχοντας όλη την υλικοτεχνική υποδομή, τoυς χώρους και τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του φροντιστηρίου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο έχει ως βασικούς στόχους τη μέγιστη δυνατή κατανόηση και εμπέδωση της σχολικής ύλης, τη βοήθεια σε εκπαιδευτικά θέματα για την άνοδο της επίδοσης, καθώς και την ακαδημαϊκή επιτυχία των μαθητών.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί δωρεάν και προσφέρει προγράμματα Θετικής, Τεχνολογικής και Θεωρητικής κατεύθυνσης, για της μαθητές της Γ΄ Λυκείου και προγράμματα προσαρμοσμένα στο νέο εκπαιδευτικό σύστημα για τους μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου. Το διδακτικό έργο αναλαμβάνουν έμπειροι εθελοντές καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι μαθητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για τη σχολική χρονιά 2015 – 2016, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής, με υπογραφή γονέα ή κηδεμόνα, δηλώνοντας παράλληλα και τα μαθήματα που θέλουν να παρακολουθήσουν.

Η κατάθεση των δηλώσεων μπορεί να γίνεται στα σχολεία που φοιτούν οι μαθητές ή στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού (στο γραφείο της Αντιδημάρχου, κυρίας  Χρύσας Παρίση).

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech