Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Ανακοίνωση για Επιτυχόντες- μη διοριστέους Α.Σ.Ε.Π. 1998– Καταγραφή και επικαιροποίηση των στοιχείων τους

Επιτυχόντες -μη διοριστέοι Α.Σ.Ε.Π. 1998– Καταγραφή και επικαιροποίηση των στοιχείων τους.


Στο πλαίσιο προγραμματισμού των προσλήψεων που πρόκειται να διενεργηθούν έως το τέλος του έτους 2016, λαμβανομένης υπόψη και της διαμορφούμενης δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) καλεί όλους τους επιτυχόντες σε θέσεις ειδικοτήτων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) που δεν έχουν ακόμη διοριστεί, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 έως και την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015, προκειμένου να καταγράψουν/επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους.

Η πρόσκληση αφορά στους επιτυχόντες ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ και ΥΕ που δεν έχουν ακόμη διοριστεί και οι οποίοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και των φορέων (υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ), οι οποίοι δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από την 1η Ιανουαρίου 2009 και μετά, καθώς και αυτοί για τους οποίους έχει εκδοθεί απόφαση διάθεσης από το ΑΣΕΠ για την αντικατάσταση – αναπλήρωση διοριστέων από 1η Ιανουαρίου 2009 και έπειτα.

Επιπλέον, η πρόσκληση αυτή αφορά και τους αδιόριστους – επιτυχόντες της αρ. 8/1997 προκήρυξης του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 45/3.11.1997) για την πλήρωση 2353 θέσεων σε Δημόσιες Υπηρεσίες και Νομικά Πρόσωπα του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Οι επιτυχόντες, προκειμένου να καταγράψουν/επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους πρέπει προηγουμένως να εγγραφούν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech