Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι αποψιλώσεις Κύριο

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι αποψιλώσεις και οι καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων από τις υπηρεσίες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, από ιδιωτικό συνεργείο, με ανάθεση της υπηρεσίας από τον Δήμο και από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού. 

Παράλληλα, ο Δήμος μας έχει στείλει έγκαιρα και πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, έγγραφα:

  • Στον ΑΟΟΑ, για αποψίλωση και καθαρισμό των χώρων ιδιοκτησίας του που βρίσκονται πίσω από τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, καθώς και στην οδό Μπλαλοδήμου.
  • Στην Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου, για αποψίλωση και καθαρισμό σε χώρο ιδιοκτησίας τους, ο οποίος γειτνιάζει με το 1ο Δημοτικό Σχολείο, το 1ο Νηπιαγωγείο και το 1ο Λύκειο Παπάγου, παράλληλα της οδού Ιωνίας & μεταξύ των οδών Κύπρου & Αργυροκάστρου.
  • Στην Ελληνική Ιατρική Βιβλιοθήκη και Κέντρο Ιατρικής Τεκμηρίωσης, για καθαρισμό του χώρου και μόνιμη περίφραξη του κτηρίου που βρίσκεται κάτω από το Γυμνάσιο - Λύκειο Παπάγου.  

Έχουν ήδη καθαριστεί τα δύο μεγάλα άλση του Δήμου μας, το πάρκο "Στρατ. Αλεξ. Παπάγου" και του άλσος "Α. Παπανδρέου" Χολαργού, πλατείες και κοινόχρηστοι χώροι. Σήμερα πραγματοποιήθηκε αποψίλωση στην πλατεία Φλωρίνης, στην οδό Αναστάσεως και Χατζηκωνσταντή, Πίνδου και Καραλή Παπάγου και στο αθλητικό κέντρο Χολαργού "Α. Πολύδωρας". Για την Τρίτη 17 Μαΐου έχουν προγραμματιστεί αποψιλώσεις στις πλατείες Καλαβρύτων, Δερέκα Ελευθερίας, θα συνεχιστούν στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού, κ.α.

Να θυμίσουμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή των αποψιλώσεων και θα συνεχιστούν για περίπου ένα μήνα. 

Παρακαλούμε τους πολίτες να συμβάλλουν και αυτοί από την δική τους πλευρά, προχωρώντας στον καθαρισμό ιδιόκτητων χώρων και οικοπέδων. Σε αντίθετη περίπτωση και σύμφωνα με την υπ’ αρ. 20/2022 Πυροσβεστική Διάταξη, την υπ’ αριθμ. Αριθμ. 17647 οικ. Φ.700.20/2022 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1301/Β΄/18.03.2022), ο Δήμος θα προχωρήσει αυτεπάγγελτα σε καθαρισμό και θα επιβάλει πρόστιμα και κυρώσεις στους μη συμμορφούμενους υπόχρεους.

Ευελπιστούμε στην συνεργασία όλων με κοινό στόχο να προστατευτεί το φυσικό περιβάλλον και οι περιουσίες των συμπολιτών μας.

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech