Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

"Αλήθειες Γυναικών" - Δύο θεατρικά αναλόγια, δύο γυναίκες, δυο «φωνές» Κύριο

Ανάμεσά τους πολλές ακόμη γυναίκες, γνωστές κι άγνωστες. Όλες φωνάζουν την αλήθεια τους, να την ακούσει ένας κόσμος που άλλοτε την ξέρει και σιωπά, άλλοτε την αγνοεί κι άλλοτε απλά δεν τον ενδιαφέρει. Μέσα από έναν διάλογο, μπλεγμένο με ιστορίες και μουσική, αναλύεται με χιούμορ, δυναμισμό κι ευαισθησία όλο το φάσμα της γυναικείας φύσης.

Δυο γυναίκες των Εκδόσεων μιλούν για τις Αλήθειες των Γυναικών.

  • Η μία: Στεύη Τσούτση, Συγγραφέας, Υπεύθυνη Ελληνικής Πεζογραφίας Εκδόσεων Νίκας.
  • Η άλλη: Ελένη Αλεξανδροπούλου, Ψυχολόγος, Συγγραφέας.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη περιοδεία της δράσης σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αθήνα και Δυτική Λέσβο, οι #Αληθειες_Γυναικων θα παρουσιαστούν ξανά στην Αθήνα στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού, το Σάββατο 28 Μαΐου στις 20.30μ.μ.

Special Guest: Γιώργος Χριστοδούλου (κιθάρα, φωνή)
Συμμετέχει η Αλίκη Λατσίνου

Οι Εκδόσεις ΝΙΚΑΣ επιλέγουν να παρουσιάσουν μια δράση  ευαισθητοποίησης για τις Γυναίκες με αφορμή το βιβλίο της Στεύης Τσούτση, «Αόρατη Πληγή». Κείμενα της συγγραφέα, με αναφορές στις 11 ιστορίες γυναικών του βιβλίου της αλλά και μουσική παρουσιάζουν τις αλήθειες των γυναικών, αυτές που πολλές φορές δεν παραδεχόμαστε και άλλες που διεκδικούμε.

Λόγος και τέχνη αναδεικνύουν με σεβασμό και αγάπη τη Γυναίκα που αλλάζει, εξελίσσεται και διεκδικεί την αναγνώριση της σημαντικότητάς της στην σύγχρονη κοινωνία.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech