Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Στο 2ο Φεστιβάλ "Strong Me" η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Παπάγου -Χολαργού Κύριο

Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Παπάγου -Χολαργού (ΔΕΠΙΣ) με ομόφωνη απόφαση των μελών της, αποδέχθηκε την πρόσκληση για συμμετοχή στο 2ο Φεστιβάλ «Strong Me” για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας με σύνθημα «Κάνε το φόβο σου Δύναμη».

Το φεστιβάλ διήρκησε τρεις ημέρες  (23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου) και πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο ίδρυμα του Δήμου Αθηναίων, υπό την αιγίδα:

  • Της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Δ.Ο.Π.Ι.Φ)
  • Του Δήμου Αθηναίων,
  • Της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,
  • Της Κεντρικής Ένωσης Δήμων(ΚΕΔΕ) και
  • Του ομίλου για την UNESCO τεχνών, λόγου, επιστημών Ελλάδος.

Συμμετείχε μεγάλος αριθμός φορέων και εκπρόσωποι Δημοτικών Επιτροπών Ισότητας από την Αττική και από διάφορους Δήμους της Ελλάδας και τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού εκπροσώπησαν:

Η Πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ Αντιδήμαρχος Μαρία Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου και τα μέλη Βασιλική (Βάνα) Ρετσινιά. Κωνσταντίνα Κοπανέζου και από τη Διοίκηση, η κα Εριφύλλη Μποσταντζόγλου (ΧΕΝ ΠΑΠΑΓΟΥ).

Στόχος του Φεστιβάλ, ήταν η προβολή των κύριων σχεδίων δράσης που εκπόνησαν οι ΔΕΠΙΣ, η ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας, η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών και η συνεργασία, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη και να εξαλειφθεί το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών.
Ακούστηκαν πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις και δράσεις, έγινε ανταλλαγή τεχνογνωσίας και δεσμεύσεις για βελτίωση των μεθόδων προσέγγισης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης.
Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού παρουσίασε τις δράσεις του, όπως η αυτοάμυνα γυναικών και η Συνεργασία με το ΚΕΘΙ και η παρουσίαση/διάλογος για την Ισότητα στα σχολεία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech