Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο 5/11 σύμφωνα με έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ Κύριο

⚠️ Έκτακτο Δελτίο από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την κακοκαιρία #EVA από το πρωί του Σαββάτου 5/11 έως & το βράδυ της Κυριακής 6/11.
Η Αττική προβλέπεται ότι θα επηρεαστεί κατά διαστήματα από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (05-11-2022) έως το μεσημέρι της Κυριακής (06-11-2022).
Απευθύνουμε σύσταση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις εξής βασικές οδηγίες:
? Αποφύγετε κάθε περιττή μετακίνηση κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων και ασφαλίστε τις πόρτες και τα παράθυρά σας ερμητικά, έχοντας πάντα υπόψη σε περίπτωση δημιουργίας χειμάρρων να μετακινηθείτε στα ψηλότερα σημεία του σπιτιού.
? Μην διασχίζετε για κανένα λόγο χείμαρρους, ρέματα ή δρόμους που έχουν πλημμυρίσει, πεζή ή με όχημα, εάν βρεθείτε στη θέση αυτή. Για κανένα λόγο.
Δείτε αναλυτικές οδηγίες για:
✅ Καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους: https://bit.ly/3CshmQ8
✅Κεραυνούς: https://bit.ly/3dQi5jN
✅Πλημμυρικά φαινόμενα: https://bit.ly/3QM3yUE
 
Οι υπηρεσίες του Δήμου μας έχουν φροντίσει για τον καθαρισμό των φρεατίων, με σκοπό την εύρυθμη και απρόσκοπτη απορροή των ομβρίων υδάτων, καθώς και θα βρίσκονται σε επιφυλακή.
 
Τηλέφωνα Δήμου Παπάγου - Χολαργού σε περίπτωση ανάγκης:
☎️ 15800
☎️695 8607005, Γιώργος Θεοχάρης, Προϊστάμενος Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας.
 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech