Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Επιμόρφωση των υπαλλήλων του Δήμου σε θέματα Ισότητας των Φύλων Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού μέσω της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων, διοργανώνει κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων για το προσωπικό των υπηρεσιών του, με θέμα «Η αντιμετώπιση του Σεξισμού στη σύνταξη των δημοσίων εγγράφων».

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν τμηματικά  και θα καλύψουν το σύνολο των υπαλλήλων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και των Νομικών του Προσώπων.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί δυο σεμινάρια ενώ έχουν προγραμματιστεί και τα επόμενα, καθώς και θα αποσταλεί σε όλο το προσωπικό ο «Οδηγός Χρήσης Μη Σεξιστικής Γλώσσας στα Διοικητικά Έγγραφα» της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

Ομιλητής/εισηγητής των σεμιναρίων είναι ο κ. Ευάγγελος Θωμόπουλος, Ειδικός Επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Παπάγου-Χολαργού.

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech