Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου - Ενημέρωση Κύριο

Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, χιονοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο και κατά περιόδους πυκνές, από το βράδυ της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου.

Μετά από έκτακτη σύσκεψη των Δημάρχων με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, αποφασίστηκε από την Περιφέρεια, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να παραμείνουν κλειστά, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου.

Η  συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη με στόχο την προστασία της εκπαιδευτικής κοινότητας (μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού) από ενδεχόμενους κινδύνους μετακίνησης, από και προς τις σχολικές μονάδες,

Παράλληλα, με απόφαση Δημάρχου, κλειστοί θα παραμείνουν οι Δημοτικοί και Ιδιωτικοί Παιδικοί Σταθμοί της πόλης, την ίδια ημέρα.

Επίσης,

  • Σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων, για λόγους ασφάλειας των εργαζομένων και λόγω του ότι είναι κλειστός ο ΧΥΤΑ Φυλής.
  • Το Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, “Κτίριο Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη”, συνεχίζει να λειτουργεί ως θερμαινόμενος χώρος.
  • Το τηλεφωνικό κέντρο του Δημαρχείου θα λειτουργεί όλο το 24ωρο.

 

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού παραμένει σε επιφυλακή και ετοιμότητα. Θα συνεχιστεί η ρίψη άλατος και όποιες άλλες επεμβάσεις κριθούν αναγκαίες.

Συνιστούμε στους πολίτες του Δήμου μας, για όσο διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες και μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη μετακίνησης ή οποιαδήποτε άλλη ανάγκη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού στα τηλέφωνα:

☎️ Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού 213.200.2800-801-891 και 15800

☎️ Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας – Βασίλης Σιαμάνης – 6932 463737

☎️ Διευθυντής Καθαριότητας και Ανακύκλωσης  – Παναγιώτης Αυγουστάκης – 693 0075857

☎️ Δασοπροστασία Παπάγου - Χολαργού - 210.6561546 και 210.6523108

Σχετικά με τη βεβαίωση αδυναμίας μετακίνησης για την Τρίτη 7/2, εφόσον οι συνθήκες το απαιτούν, θα εκδοθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech