Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Λειτουργία σχολείων και παιδικών σταθμών την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 Κύριο

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη των Δημάρχων με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου.  

Αποφασίστηκε τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, την Πέμπτη 9/2 να ανοίξουν στις 10:00, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και πιθανότητας παγετού.

Οι Δημοτικοί και Ιδιωτικοί Παιδικοί Σταθμοί, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, ενημερώνουμε ότι εκτάκτως, στις 06:40, αποφασίστηκε η έναρξη των μαθημάτων στις 10:00 προκειμένου να καθαριστούν οι προάυλιοι χώροι και να διασφαλιστεί η ασφαλής προσέλευση και παραμονή των παιδιών στους χώρους των σχολείων, σε συνεννόηση με τους διευθυντές. Τα σχολεία ήταν από τις 08:00 ανοιχτά.  

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, στο προσωπικό του Δήμου μας, στους Αντιδημάρχους, Βασίλη Σιαμάνη, Χρύσα Παρίση και Μιχάλη Τράκα, στις Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Κατερίνα Γκούμα και Λίλα Σουρανή, για τον συντονισμό των σημερινών δράσεων και φυσικά στις διευθύντριες και στους διευθυντές των σχολείων για τη συνεργασία.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech