Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Συμμετοχή του Δήμου Παπάγου - Χολαργού στην εκστρατεία «ECOMOBILITY ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ & FREE MOBILITY» Κύριο

Ο Δήμος  μας συμμετέχει στην εκστρατεία «ECOMOBILITY ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ & FREE MOBILITY» που θα υλοποιηθεί για 13η συνεχόμενη χρονιά στη νέα σχολική περίοδο 2015 - 2016 και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας & Θρησκευμάτων, Μεταφορών και Επικοινωνιών, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν σημαντικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Επιστημονικοί Φορείς.

Κύριος στόχος της συμμετοχής του Δήμου μας, είναι οι ομάδες των μαθητών της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων της περιοχής μας - και όχι μόνο - να ευαισθητοποιηθούν, να ενεργοποιηθούν και να μελετήσουν τα προβλήματα που προκαλούν οι συνθήκες και οι συνήθειες μετακίνησης στην πόλη μας.

Εκτός από το 1ο Γυμνάσιο Χολαργού που θα λάβει μέρος, θεωρούμε ζωτικής σημασίας τη δική σας συμμετοχή στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης των δημοτών και των κατοίκων της πόλης μας. Είμαστε συνυπεύθυνοι για τον σεβασμό που θα δείξουν τα παιδιά μας στον τόπο που κατοικούμε, στον συνάνθρωπό μας, στις ευπαθείς ομάδες, στο περιβάλλον.

Κάτω από αυτό το πρίσμα σας καλούμε την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 18:00, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55), να συζητήσουμε για την πραγματικότητα στο Δήμο μας και να ενημερωθούμε από τους εκπροσώπους της εκστρατείας  για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να αξιοποιήσουμε την εθελοντική προσφορά των μελών της, τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κυβερνητικών Οργανώσεων, Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, δικτύων οργανώσεων και πολιτών καθώς και άλλων κοινωνικών σχηματισμών, ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα στο Δήμο μας.

Αναγνωρίζουμε, μελετάμε, προχωράμε σε αναβάθμιση του επιπέδου των μετακινήσεων, καλύπτουμε τυχόν ελλείψεις στη συγκοινωνιακή δομή, αναγνωρίζουμε και άρουμε το δυνατόν τα εμπόδια πεζών ή ατόμων με κινητικές δυσκολίες και εστιάζουμε σε τυχόν παρατυπίες που προκαλούν προβλήματα στην καθημερινή μετακίνηση στην πόλη.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech