Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Εργαστήρια Κομποστοποίησης για μικρούς και μεγάλους στον 7ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου - Χολαργού "Τρέχουμε για τον Αυτισμό" Κύριο

Η Incommon σε συνεργασία με τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, δίνει δυναμικό παρών στο πλαίσιο του 7ου Αγώνα Δρόμου Πόλης «Τρέχουμε για τον Αυτισμό» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, διοργανώνοντας εργαστήρια κομποστοποίησης κοινά για μικρούς και μεγάλους στις 10.00 και τις 11.00 το πρωί.
 
?Πού πάνε όλα τα φλούδια όταν ο μουσακάς μπαίνει στον φούρνο;
?Τι συμβαίνει στο φαγητό μας, όταν το πιάτο δεν αδειάζει;
?Μήπως τα γεράνια μου αγαπάνε τον καφέ όσο κι εγώ;
 
Η InCommOn σας προσκαλεί σε ένα εργαστήριο για να μάθετε τα βασικά για τα τροφοσκουπίδια μας, τον καφέ κάδο στις γειτονιές μας και τη διαδικασία της κομποστοποίησης.
 
? Δηλώστε συμμετοχή* αν είστε από 5 χρονών αλλά και πάνω από 105 και ελάτε έξω από το δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, στο σημείο εκκίνησης του «7ου Αγώνα Δρόμου Πόλης - Τρέχουμε για τον Αυτισμό», την Κυριακή 2 Απριλίου 2023.
✅ Τα εργαστήρια είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
✅ *Για τη συμμετοχή απαιτείται η δήλωση ενδιαφέροντος μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με όνομα, επώνυμο, αριθμό συμμετεχόντων (ανά ηλικία).
 
 
 
 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech