Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ Κύριο

Ενημερώνουμε τους δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ ότι η επόμενη  διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/6/2023 ώρες 10.00-12.30.

Oi ωφελούμενοι της τρέχουσας περιόδου θα ειδοποιηθούν μέσω γραπτού μηνύματος και e mail για την ώρα προσέλευσης προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός.

 Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία διανομής των ειδών στους ωφελούμενους και με σκοπό τη διευκόλυνση του έργου της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα Αττικής/Δήμος Αμαρουσίου, ο νέος ανάδοχος έχει την υποχρέωση:

  • να τυποποιεί τα δέματα των ωφελούμενων σε συσκευασίες και να τα μεταφέρει με τα κατάλληλα οχήματα στον τόπο διανομής,
  • να τα εκφορτώνει,
  • να τα τοποθετεί στο σημείο,
  • να τα παραδίδει ταξινομημένα ανά κατηγορία δέματος στους τελικούς δικαιούχους (ωφελούμενους του προγράμματος), διαθέτοντας το απαιτούμενο προσωπικό και την υλικοτεχνική υποδομή, ακολουθώντας τις υποδείξεις της υπηρεσίας και ενεργώντας υπό την εποπτεία της αρμόδιας Επιτροπής Παραλαβής για την εξασφάλιση συνεχούς ροής στη διανομή.

 

Καθώς η διανομή των προϊόντων γίνεται πλέον από τον προμηθευτή και μέσω ηλεκτρονικής αποθήκης από την οποία εξάγεται αμέσως μετά το πέρας της διανομής έντυπο καταμέτρησης υπολοίπων, θα πρέπει να τηρούνται οι ώρες προσέλευσης που έχουν υποδειχθεί σε κάθε δικαιούχο. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η προσέλευση από τον ίδιο θα μπορεί να τα λαμβάνει εκπρόσωπος με εξουσιοδότηση.

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν τη συγκεκριμένη ημέρα στους ωφελούμενους, ανάλογα με τα μέλη της οικογένειάς τους, αναγράφονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο.  

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech