Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Παπάγου επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου Κύριο

Πραγματοποιήθηκαν χθες 19/7 τα εγκαίνια της έκθεσης των προσχεδίων που συμμετέχουν στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Παπάγου, ο οποίος θα κατασκευαστεί επί της επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.
Στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό συμμετείχαν 53 συνολικά προτάσεις και το 1ο Βραβείο κέρδισαν οι Αρχιτέκτονες Παναγόπουλος και Παπαγγελοπούλου.
Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Καθηγητής Αρχιτεκτονικού και Αστικού Σχεδιασμού, κ. Γιώργος Πανέτσος, έκανε λόγο μεταξύ των άλλων για την ποιότητα των προτάσεων που υποβλήθηκαν και για την πρωτοβουλία του Δήμου να αξιοποιήσει τη διαδικασία του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού, για τη μελέτη του Βρεφονηπιακού Σταθμού.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού, ευχαρίστησε το σύνολο των συμμετεχόντων, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής, για την άψογη διαδικασία αξιολόγησης και απόδοσης των βραβείων και δήλωσε ότι η κατασκευή του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού, μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ευχαρίστησε επίσης, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την προετοιμασία της έκθεσης. 

Η έκθεση θα είναι διαθέσιμη για το κοινό, έως τις 23 Ιουλίου, 11:00 έως 14:00, στο ΠΟΚΕΠΑ (Ελ. Βενιζέλου 1 Παπάγου).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech