Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Το 29ο Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού επιστρέφει στις 26 Αυγούστου με «Πολιτισμό για Όλους»! Κύριο

Το δεύτερος μέρος του 29ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού ανοίγει αυλαία στα τέλη Αυγούστου με τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές, τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες και σημαντικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Στο Β’ μέρος του Φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει έως την 1η Οκτωβρίου, θα παρουσιαστούν 8 συναυλίες, 20 θεατρικές παραστάσεις και 3 παιδικές παραστάσεις.

Το σύνθημα «Πολιτισμός για Όλους» αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, καθώς το κοινό θα απολαύσει 5 συναυλίες και 3 θεατρικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο.

Σημαντικός υποστηρικτής στην προσφορά των περισσότερων δωρεάν εκδηλώσεων είναι η Περιφέρεια Αττικής, η οποία χρηματοδοτεί 3 συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως η Μελίνα Ασλανίδου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τη Ρένα Μόρφη, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και 2 θεατρικές παραστάσεις. Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο για την όμορφη συνεργασία.

Επίσης το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, στο πλαίσιο πολιτιστικής συνεργασίας με το Δήμο μας, προσφέρει μια σημαντική συναυλία βασισμένη στη μουσική της Ιταλίας και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου με τους ξεσηκωτικούς Encardia. Ευχαριστούμε τη σύμβουλο πολιτισμού του δημάρχου κα Κατερίνα Νταλαγιώργου, για τη συμβολή της σε αυτή τη συνεργασία. 

Το 29ο Φεστιβάλ θα κλείσει παραδοσιακά με το ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ από το Λύκειο Ελληνίδων - Περιφερειακό Τμήμα Χορού Παπάγου Χολαργού.

Τέλος, η Κάρτα Νέων Φεστιβάλ συνεχίζεται  και εξασφαλίζει  στις Νέες και Νέους της πόλης μας Ελεύθερη Είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις του Β´ μέρους του Φεστιβάλ.

Ο σπουδαιότερος πολιτιστικός θεσμός της πόλης μας, που έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία και προσελκύει φίλους των τεχνών από όλο το λεκανοπέδιο, τελεί για πρώτη χρονιά φέτος υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) Μια σπουδαία επιβράβευση που επισφραγίζει την ολοένα και μεγαλύτερη πολιτιστική εξωστρέφεια του Δήμου μας και αποτελεί εφαλτήριο για την περαιτέρω αναβάθμιση και εξέλιξη του Φεστιβάλ.

Επίσης ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η κορωνίδα των ανθρωπιστικών οργανώσεων, αποτελεί τον υγειονομικό αρωγό μας για την ασφάλεια όλων.

Ραντεβού λοιπόν στις 26 Αυγούστου για παραπάνω από ένα μήνα γεμάτο μουσική, θέατρο και χορό, στο καταπράσινο Κηποθέατρο Παπάγου, με «Πολιτισμό για όλους!»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β' ΜΕΡΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 

 

     Για την Επιτροπή του Φεστιβάλ

     Η Αντιπρόεδρος

      Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη

         Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Επικοινωνίας

Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια

Ευτυχία Μανουσάκη

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech