Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Συλλόγου Εθελοντική Δράση Ζωόφιλων Παπάγου Χολαργού Κύριο

Σύμφωνο συνεργασίας υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και του Συλλόγου Εθελοντική Δράση  Ζωόφιλων Παπάγου –Χολαργού,  στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου «Ζούμε Μαζί». 

Το σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ιουλία Ανεβλαβή, ενώ παρούσα ήταν η Αντιδήμαρχος Ειρήνη Βεντουζά – Παπανικολάου, αρμόδια για αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα του Δήμου. 

Συνεργασία με σκοπό

  1. Την περισυλλογή και μεταφορά αδέσποτων ζώων από τους εθελοντές προς τα κτηνιατρεία/ κλινικές και το καταφύγιο, που μετέχουν στο πρόγραμμα του Δήμου. Για αυτή τη διαδικασία, ο Δήμος δύναται να διαθέσει στους εθελοντές όχημα μεταφοράς και σχετικό εξοπλισμό.
  2. Την ηλεκτρονική σήμανση των αδέσποτων ζώων στα συνεργαζόμενα κτηνιατρεία
  3. Την κτηνιατρική εξέταση των ζώων από τους συμβαλλόμενους με το Δήμο κτηνιάτρους, καθώς και την πραγματοποίηση κτηνιατρικών πράξεων (στείρωση, εμβολιασμός, νοσηλεία, χειρουργικές επεμβάσεις, αποθεραπεία κλπ) όταν κρίνονται απαραίτητες.
  4. Τη μετεγχειρητική νοσηλεία και θεραπεία, που κρίνεται αναγκαία για την υγεία των ζώων 
  5. Την προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων 
  6. Τη φροντίδα για τη σίτιση αδέσποτων ζώων 
  7. Την εν γένει συνεργασία για την προώθηση της φιλοζωικής κουλτούρας, με τη διοργάνωση εκδηλώσεων με φιλοζωικό χαρακτήρα
  8. Τη συνεργασία του φιλοζωικού σωματείου με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, για τον εντοπισμό αδέσποτων ζώων εντός των ορίων του Δήμου

Μια συνεργασία που έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζωων του δήμου μας, που με υπευθυνότητα υλοποιείται τα τελευταία χρόνια  και με την αρωγή εθελοντών της πολης μας. 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech