Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Εγγραφή των παιδιών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς τού Δ.Ο.Κ.Μ.Ε.Π.Α. Παπάγου - Χολαργού μέσω ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2023 - 2024 Κύριο

Μετά τη δημοσίευση των ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ από την Ε.Ε.Τ.Α.Α., οι ωφελούμενοι γονείς, οι οποίοι επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς τού Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. Παπάγου - Χολαργού, μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Προώθηση και Υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ, για την χρονική περίοδο 2023-2024», θα πρέπει να αποστείλουν ΑΜΕΣΑ:


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Το Voucher τής/τού ωφελούμενης/ου
2. Φωτοτυπία ή φωτογραφία τής αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου τής/τού ωφελούμενης/ου (η φωτοτυπία/φωτογραφία θα πρέπει να είναι ευκρινής για να διασφαλίζεται η ορθότητα των στοιχείων)
3. Τη συμπληρωμένη ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
4. Τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

- Θα προηγηθούν τα παιδιά που έχουν ήδη μοριοδοτηθεί.
- Ακολούθως, με σειρά προτεραιότητας θα καλυφθούν οι εναπομένουσες θέσεις, σύμφωνα με τη νόμιμη δυναμικότητα κάθε σταθμού.

Το προσωπικό τού Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. παραμένει στη διάθεση των ενδιαφερομένων, για κάθε πληροφορία (τηλέφωνο: 2106531778).

 

Αθανάσιος Βαλυράκης - Πρόεδρος

Αδαμαντία Μούσιου - Προϊσταμένη Διεύθυνσης 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech