Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

2ο "Family Strollers Run" - Τρέχω για μένα και το παιδί μου! Κύριο

To Aquabirth ,pregnancy and family fitness place, υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και της Περιφέρειας Αττικής, διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, έναν πρωτότυπο αγώνα δρόμου για γονείς με παιδιά 0-4 ετών σε καρότσι, τρίκυκλο, πατίνι ή και περπατώντας την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10.00π.μ.

Στόχος του αγώνα είναι η προώθηση του αθλητισμού, της υγείας μέσω της φυσικής κατάστασης και του ευ αγωνίζεσθαι. Πάνω απ᾽ όλα είναι μία ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε και να περάσουμε σημαντικά μηνύματα για την ανάγκη αυτοφροντίδας ως απάντηση στην εξάντληση της πρώιμης γονεϊκότητας καθώς και την ανάδειξη του ρόλου της άσκησης στη μείωση του κινδύνου επιλόχειας κατάθλιψης. 

Ο αγώνας είναι συμβολικός και δεν παρακινούμε ή επιβραβεύουμε όποιους τερματίσουν πρώτοι αλλά όλους τους συμμετέχοντες καθώς σημασία έχει η συμμετοχή, η δικτύωση και η ψυχαγωγία.

Αντίστοιχοι αγώνες πραγματοποιούνται εδώ και χρόνια στο εξωτερικό και έχουν αποτελέσει έμπνευση και για εμάς. Δείτε περισσότερα σε αυτό το άρθρο.

Το Family strollers Run πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Οκτώβριο για πρώτη φορά, με μεγάλη επιτυχία. Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από εδώ!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει και θα τελειώσει στην Ομπρέλα, στο Πάρκο Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου, ενώ στο σημείο έναρξης και λήξης θα έχει δραστηριότητες για παιδιά, γονείς, εγκύους και μουσική.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Τριανταφύλλου!

Η παροχή πρώτων βοηθειών στον αγώνα θα γίνει από το Metropolitan General.

 

Συμμετοχές

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος, ομάδες που μπορούν ν’ απαρτίζονται από γονείς, μεγαλύτερα αδέλφια, φροντιστές, γιαγιάδες, παππούδες, νονοί, πάντα με τη συνοδεία παιδιού 0 έως 4 ετών. Η κάθε ομάδα απαρτίζεται από τουλάχιστον ένα παιδί και ένα ενήλικα.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ ανά άτομο

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Παπάγου – Χολαργού.

 

Με κάθε εγγραφή στον αγώνα οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν την μπλούζα της διοργάνωσης και το προσωπικό νούμερο της συμμετοχής τους ενώ έχουν πρόσβαση σε παροχές και μικρά δώρα από τους χορηγούς μας. Τρεις τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα από το Τρίκυκλο κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του αγώνα. Επίσης το Τρίκυκλο θα προσφέρει σ’ όλες τις εγκύους που θα συμμετέχουν στο Family strollers Run, είτε περπατώντας τη διαδρομή είτε/και στο mini workshop άσκησης του Aquabirth, pregnancy and family fitness place, μια ζώνη εγκυμοσύνης αυτοκινήτου Besafe.

Διαδρομή και περισσότερες πληροφορίες: Family strollers run 2023

Aquabirth, pregnancy and family fitness place - www.aquabirth.gr - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - 6987586485 & 2114047772

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech