Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ακραίο καιρικό φαινόμενο με έντονη βροχόπτωση και αέρα χτύπησε τον Δήμο μας Κύριο

Ακραίο καιρικό φαινόμενο με πολύ έντονη βροχόπτωση και πολύ έντονο αέρα έπληξε τον Δήμο μας πριν από λίγο, προκαλώντας κυρίως πτώση δέντρων και κλαδιών.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Σιαμάνης, το προσωπικό Πολιτικής Προστασίας, καθαριότητας και πρασίνου οι ηλεκτρολόγοι και η Εθελοντική Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού, από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στους δρόμους.

Επίσης, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ βρέθηκε αμέσως στο Δήμο μας.

Έχει αποκατασταθεί σχεδόν σε όλα τα σημεία που έπεσαν δέντρα η κυκλοφορία των οχημάτων και συνεργεία του Δήμου μας θα βρίσκονται έξω έως ότου αποκατασταθούν όλα τα προβλήματα.

Συνιστούμε στους πολίτες του Δήμου μας να αποφύγουν την παραμονή τους στα πάρκα και στις παιδικές χαρές, καθώς και τις άσκοπες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες.  

Το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου λειτουργεί από την πρώτη στιγμή της κακοκαιρίας.

Σε περίπτωση ανάγκης ή σε περίπτωση που θέλετε να αναφέρετε κάποιο πρόβλημα παρακαλούμε επικοινωνήστε στα κάτωθι τηλέφωνα  

  • 213.2002800-01-91
  • 213.2002806-15
  • Βασίλης Σιαμάνης – Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας - 6932463737

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech