Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Άνοιξε τις πόρτες του το «πράσινο» πλέον γήπεδο ποδοσφαίρου Παπάγου επί της οδού Κύπρου Κύριο

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γηπέδου ποδοσφαίρου Παπάγου, στο οποίο δόθηκε το όνομα του Σπύρου Βαρυπάτη, για την πολυετή προσφορά του στον Αθλητικό Σύλλογο Παπάγου.

Μετά από πολλά εμπόδια, μετά από ιδιαίτερα χρονοβόρες διαδικασίες, ήρθε επιτέλους η ώρα, τα παιδιά και οι μεγαλύτεροι αθλητές της ομάδας Α.Σ. Παπάγου να έχουν το γήπεδο που τους αξίζει.

Να θυμίσουμε ότι η αρχική σύμβαση για το συγκεκριμένο έργο είχε υπογραφεί από τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ο οποίος ήταν παρών στα εγκαίνια του γηπέδου.

Το έργο κόστους 846.393,74 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε κατά 800.000,00 ευρώ από την Περιφέρεια και το ποσό των 46.393,74 ευρώ καλύφθηκε από πόρους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, δήλωσε:

"Για αυτό το έργο νιώθω πραγματικά πολύ περήφανος. «Παρά τις δυσκολίες, που ήταν παρά πολλές, δεν το βάλαμε κάτω και αποδείξαμε για μια ακόμα φορά, ότι έχουμε συνέπεια λόγων και πράξεων.

Και τα χαμόγελα των παιδιών μας, είναι για εμάς η μεγαλύτερη ανταμοιβή. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συντέλεσαν στην υλοποίηση αυτού του σπουδαίου έργου. 

✔️Τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη,

✔️την Τεχνική Υπηρεσία και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Μιχάλη Τράκα

✔️και όλα τα μέλη της δημοτικής αρχής".

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν: ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού, κ. Βασίλειος Ξύδης, οι Αντιπεριφερειάρχες Λουκία Κεφαλογιάννη, Γιάννης Κεχρής και Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος του ΑΣΠ Τάσος Καϊμάκης, η οικογένεια του αείμνηστου Σπύρου Βαρυπάτη, κα 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech