Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Συνάντηση του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου με εκπροσώπους των 15μελών Συμβουλίων των σχολείων Κύριο

Αντιπροσωπείες των 15μελών συμβουλίων των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας, συνάντησε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, τη Δευτέρα 27/11 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Δημάρχου και ήταν παρόντες επίσης, οι Διευθυντές των σχολείων, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Τράκας, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λίλα Σουρανή, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Ανδρέας Γαλανόπουλος και η Σοφία Τριάδα - Νικολοπούλου, μέλος του Συμβουλίου.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων μας, όπως οι ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό, οι ζημιές που προξενούνται από αγνώστους στα σχολικά κτίρια, η αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού, η ψυχολογική υποστήριξη μαθητών κ.α.  

Ο Δήμαρχος, υπογράμμισε πως η διοίκηση του Δήμου θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της σχολικής κοινότητας και ζήτησε από τους μαθητές να διατηρήσουν επαφή με τον Δήμο και μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων.

Επίσης, τους πρότεινε τη συνεργασία σε διοργάνωση δράσεων, όπως δεντροφυτεύσεις, υιοθεσία ζώων κ.α. και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το νέο έτος.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech