Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Τεχνητή Νοημοσύνη - Τι είναι; Ποιες είναι οι ευκαιρίες; - Ομιλία από τον Αθανάσιο Στάβερη σε μαθητές Λυκείων του Δήμου Κύριο

Ομιλία με θέμα "Τεχνητή Νοημοσύνη - Τι είναι; Ποιες είναι οι ευκαιρίες;" διοργανώνει ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού για μαθητές των Λυκείων της πόλης μας, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11.30 στο Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού. 

Ομιλητής θα είναι ο κ. Αθανάσιος Στάβερης, απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακό σε εφαρμοσμένη Φυσική και Μαθηματικά από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, διδακτορικού στην Φυσική Υψηλών Ενεργειών από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και MBA for Executives από το Πανεπιστήμιο του Plymouth.

Ο κ. Στάβερης, διαθέτει ακαδημαϊκή εμπειρία στον Τομέα της Φυσικής Υψηλών Ενεργειών δουλεύοντας ως ερευνητής στο διεθνές πείραμα του CDF στο Fermilab των ΗΠΑ, έχοντας κερδίσει ευρωπαϊκή υποτροφία (RTN scholarship) και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πυρηνικής Φυσικής της Πίζας (ΙΝFN Sezione di Pisa). Επιπλέον διαθέτει υπερδεκαετή εμπειρία στην σχεδίαση και υλοποίηση μεγάλης κλίμακας έργων ΤΠΕ στον ιδιωτικό τομέα δουλεύοντας σε διεθνές επίπεδο.

Ειδικεύεται στην ανάλυση δεδομένων, στην χρήση αλγορίθμων Τεχνητής Νοημοσύνης, Μηχανικής Εκμάθησης (ΑΙ/ML) και ανάλυσης κειμένου με χρήση μεθοδολογιών NLP (Νatural Language Processing).

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech