Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ηχηρό μήνυμα από μαθητές/τριες σχολείων του Δήμου κατά της βίας και του εκφοβισμού Κύριο

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου, ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, οι μαθήτριες και οι μαθητές του 2ου, του 3ου, του 4ου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, με τη συνοδεία εκπαιδευτικών, συμμετείχαν στην πανελλαδική δράση «Σπάμε τη Σιωπή, Ενώνουμε τις Φωνές μας Ενάντια στη Βία και στον Εκφοβισμό», που είχε ως βασικό σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών, των μελών της σχολικής κοινότητας και της κοινωνίας γενικότερα ενάντια στη βία και στον σχολικό εκφοβισμό. 

Στις 11.00 ακριβώς το πρωί της Τετάρτης (προκαθορισμένη κοινή ώρα για όλα τα σχολεία της χώρας που συμμετείχαν) στην πλατεία Κύπρου στον Χολαργό, όλοι/ες οι μαθητές/τριες έσκασαν από ένα μπαλόνι ταυτόχρονα. Ο κρότος/σπάσιμο των μπαλονιών συμβολίζει το σπάσιμο της σιωπής στη βία.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, διαχρονικά αρωγός σε δράσεις κατά της βίας και του εκφοβισμού, χαιρέτισε τις δράσεις των μαθητών/τριων και ένωσε μαζί τους τις ευχές όλων για την εξάλειψη του φαινομένου.

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech