Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

‘Δέματα’ αγάπης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού Κύριο

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διένειμε Χριστουγεννιάτικα δέματα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, έτσι ώστε να μη λείψει τίποτα από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των ανθρώπων που πλήττονται οικονομικά στις μέρες μας.  

Τα προϊόντα συγκεντρώθηκαν από ιδίους πόρους του Δήμου, μέσω δωρεών και μέσω προσφορών συμπολιτών μας, σε δράσεις συλλογής τροφίμων στα τοπικά super markets και σε εκδηλώσεις.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος ευχαρίστησε όλους όσους στις μέρες μας προσφέρουν από το υστέρημά τους και βοηθούν συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δυσάρεστη θέση, αποδεικνύοντας καθημερινά πως η προσφορά αγάπης και η ένδειξη αλληλεγγύης είναι οι μόνες πράξεις για να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος.

Ευχαρίστησε τους εθελοντές και τους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου και ευχήθηκε σε όλους Καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και ελπίδα.

Ευχή επίσης όλων όσων παραβρέθηκαν στη διανομή τροφίμων και παιχνιδιών, ήταν να έρθει γρήγορα η στιγμή που το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού δεν θα χρειάζεται να λειτουργεί.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech