Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων στη μνήμη των Ηρώων του 1821 Κύριο

Tελέστηκε η Επιμνημόσυνη Δέηση και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων για την Εθνική Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 από παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών, μαθητές των σχολείων και εκπροσώπους συλλόγων της πόλης μας, σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου στα Ηρώα των Πεσόντων του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου και Δημοτικών Συμβούλων. 

 Ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε: 

«Παιδιά από τους Παιδικούς μας σταθμούς, μαθητές των σχολείων  και εκπρόσωποι Συλλόγων της πόλης μας, κατέθεσαν σήμερα στεφάνια στα Ηρώα Πεσόντων Παπάγου και Χολαργού, ως ένδειξη τιμής στους προγόνους μας που θυσιάστηκαν στην ελληνική επανάσταση του 1821, για να απολαμβάνει ο καθένας από εμάς σήμερα την ελευθερία του.

Η υπέρβαση και η θυσία τους, δεν θα λησμονηθεί ποτέ.  Απέδειξαν πως όλα είναι εφικτά αρκεί να σε καθοδηγούν ανιδιοτελή ιδανικά. Οι πρόγονοί μας έδειξαν και απέδειξαν σε όλο τον κόσμο ότι με ενότητα και ο πιο δύσκολος στόχος είναι εφικτός».

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech