Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Τιμήθηκαν για 3η συνεχόμενη χρονιά οι εθελοντές της Δασοπροστασίας Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, κ. Μιχάλης Τράκας και οι Εθελοντές της Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού, την Τετάρτη 20/1/2016, παραβρέθηκαν σε εκδήλωση του 4ου  Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, μετά από πρόσκληση του Διοικητή κ. Ζαγκανά, στην οποία τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην προστασία του Υμηττού και τη συνδρομή τους στο Πυροσβεστικό Σώμα, κατά την αντιπυρική περίοδο του 2015.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Διοικητής Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος κ. Αθανάσιος Σερεντέλος και ο Διοικητής της πόλεως Αθηνών Αρχιπύραρχος κ. Μιχαήλ Ανδριόπουλος, οι οποίοι προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Π. και τον Επικεφαλής της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. κ. Στογιάννη με εύσημα για την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών στην πόλη μας.

Η τιμητική διάκριση της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αποδεικνύει την πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών μας, σε συνδυασμό με τη μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια του Δήμου μας, για την προστασία του Υμηττού. Η ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. αποτελεί μια σύγχρονη και αποτελεσματική δομή πολιτικής προστασίας που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη σημασία του εθελοντισμού.

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech