Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Ολοκλήρωση προγραμμάτων Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού και το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) σας ενημερώνουν ότι τα εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων που εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τίτλο «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, ολοκληρώνονται μέσα στο Φεβρουάριο, λόγω λήξης του προγράμματος σε εθνική εμβέλεια.

Το γραφείο του Κέντρου διά βίου μάθησης θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι να υπάρξει κάποια νέα εξέλιξη σχετική με τα εκπαιδευτικά προγράμματα, για ενημέρωση του κοινού και παραλαβή των βεβαιώσεων παρακολούθησης για τα τμήματα που ολοκληρώθηκαν μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε:
Βίλα Σαλίγκαρου-Αετιδέων 64-Τρίτη & Πέμπτη, 11-1, τηλ: 210-6511141
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιβή Μπουφούνου - τ. Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού
Εντεταλμένη Σύμβουλος Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Παπάγου-Χολαργού       

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech