Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Επιστημονική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού Κύριο

Ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος και η Πρόεδρος του Δ.Ο. Κ. ΜΕ.Π.Α κ. Χρύσα Παρίση σας προσκαλούν σε επιστημονική- ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του μαστού με θέμα: ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ :"Τί πρέπει να γνωρίζω? Η σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Κλινική διάγνωση και θεραπεία."
Ομιλήτρια η κ. Αναστασία Παζαΐτη, Γενική Χειρουργός – Ειδική Χειρουργός Μαστού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθεί το Ντοκιμαντέρ Βυζιά των Ανιές Σκλάβου και Στέλιου Τατάκη, βασισμένο σε μια ιδέα της ανθρωπολόγου Λιόπης Αμπατζή.

Λίγα λόγια για το Ντοκιμαντέρ:

Στην ταινία, γυναίκες και άντρες μοιράζονται μαζί μας προσωπικές τους στιγμές, που αφορούν το στήθος. Μικρές ιστορίες που όλοι τις ζούμε καθημερινά αλλά δεν τις εκφράζουμε γιατί νιώθουμε άβολα να μιλάμε για αυτό.

Η μεγάλη ιστορία, ο καρκίνος του στήθους. Οι αλλαγές στη ζωή μιας γυναίκας, οι στιγμές αδυναμίας αλλά και η δύναμη ψυχής που χρειάζεται για να τον αντιμετωπίσει.


Τρίτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο Aμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης," του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού ( Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech