Βράβευση νέων φοιτητών του Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Εκδήλωση βράβευσης τριακοσίων εβδομήντα περίπου νέων του Δήμου μας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο ‘Μ. Θεοδωράκης’ του Δημαρχείου.

Την εκδήλωση άνοιξε το συγκρότημα του συντοπίτη μας Δημήτρη Γασπαράτου και των μουσικών Δημήτρη Μαρκόπουλου και Σωκράτη Αγγελάκου, προσφορά προς τους νέους φοιτητές της πόλης μας, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, σε σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τα παιδιά για τις επιτυχίες τους και τους ευχήθηκε να κάνουν πραγματικότητα όλα τα όνειρά τους, καθώς και να μη σταματήσουν ποτέ να διεκδικούν τη ζωή που τους αξίζει. Επίσης συνεχάρη τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας για την ανεκτίμητη συμβολή τους στην επιτυχία των παιδιών.

 Ευχαριστούμε το εστιατόριο Juicy Burger, το κατάστημα Πλαίσιο και τη σχολή χορού Nritya Shala Athens, για τα δώρα που προσέφεραν στα παιδιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός