Δεκέμβριος - Μήνας Αγάπης και Αλληλεγγύης Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού και η Κοινωνική Υπηρεσία με ποικίλες πρωτοβουλίες και ενέργειες, δημιουργία κοινωνικών δομών, αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, ένταξη σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα, έχει αναπτύξει ένα δίχτυ προστασίας των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, των συμπολιτών μας που χρειάζονται στήριξη. 

Στο πλαίσιο αυτό καθιερώνουμε το Δεκέμβριο ως Μήνα Αγάπης και Αλληλεγγύης και προγραμματίζουμε μια σειρά δράσεων προσφοράς και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης, με τη συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων, σπουδαίων φορέων με κοινωνικό έργο, σχολείων και εθελοντών.

Το έντυπο των δράσεων θα το βρείτε στα δημοτικά καταστήματα, στα ΚΕΠ, στα ΚΑΠΗ, στο ΔΟΠΑΠ και σε καταστήματα του Δήμου μας.

Είναι σημαντική η παρουσία σας στις εκδηλώσεις και η συμβολική συμμετοχή σας για να έχουμε όλοι χαρούμενες γιορτές!

Αυτά τα Χριστούγεννα κάνουμε όλοι μαζί πράξη το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο!

 

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ευαισθητοποίησης, Ισότητας & Εθελοντισμού, Βίκυ Νικάκη                                                                                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός